Дата публікації:
26 лютого 2018
Кількість переглядів:
2326
Поділитися:

23 лютого волонтери Сумського державного університету провели благодійний вечір поезії «Нон-стоп», метою якого стало об’єднання талановитої молоді м.Суми. Паралельно був організований збір коштів для поранених бійців АТО.

Зі своїми віршами виступили поети-початківці із закладів вищої освіти Сум. Відкривали захід поважні гості: письменник, поет, перекладач, журналіст, член Національної спілки письменників України, голова Сумської НСПУ Олександр Вертіль та журналістка, письменниця, член Національної Спілки журналістів України, член Спілки письменників України Алла Акіменко. Вони поспілкувалися із виступаючими та дали їм настанови.

У режимі "нон-стоп" кожен учасник читав власні вірші на різну тематику. Музичний супровід додавав виступам особливого шарму. Атмосферу створювали піаністи Анастасія Сошко та Станіслав Лойко, які добирали композиції виключно під настрій віршу.

У кінці вечора був проведений "відкритий мікрофон", під час якого гості заходу теж змогли висловити свою думку та продекламувати власні твори.

"Приємним і трішки несподіваним став той момент, що до заходу приєдналися не тільки студенти, друзі учасників, а й прості містяни. Від малого і до великого", - говорить організатор заходу Вікторія Гичкаленко.

Скринька для збору коштів буде знаходитися у Сумській міській галереї (вул. Соборна, 27) до весни. Хто не мав змоги допомогти грошима на вечорі поезії, зможуть зробити це протягом наступного тижня. Отриману суму згодом буде перераховано до Сумського обласного клінічного госпіталю для ветеранів війни.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]