Дата публікації:
28 лютого 2018
Кількість переглядів:
5678
Поділитися:

27 лютого у Сумському державному університеті сертифікатами нагородили випускників курсу тестування програмного забезпечення, який проводився у рамках партнерства компанії AMC Bridge та університету. Із успішним закінченням курсу учасників привітали ІТ-директор компанії AMC Bridge Сергій Фомін, декан факультету технічних систем та енергоефективних технологій Олександр Гусак, декан факультету електроніки та інформаційних технологій Сергій Проценко та викладачі.

До навчання запрошували магістратури, факультету ТеСЕТ. Загалом, група склалася із 19 студентів, з яких 8 отримали сертифікати про успішне завершення навчання.

Метою курсу було вивчення основних алгоритмів та принципів тестування інженерного програмного забезпечення та забезпечення якості, опанування модульного, інтеграційного та системного тестування, отримання практичних навичок розробки та виконання тест-кейсів під час тестування.

Із жовтня 2017 року до лютого 2018 року студенти вивчали якість інженерного програмного забезпечення, концепції тестування, створення тест-кейсів, цикл розробки інженерного програмного забезпечення, цикл його тестування та багато іншого.

У вітальному слові до випускників курсу ІТ-директор AMC Bridge Сергій Фомін відзначив наполегливість та працелюбність студентів.

«Ми докладаємо всіх зусиль, щоб допомогти талановитим студентам долучитися до передових технологій та надати можливості розвиватися в перспективній сфері IT.З цією метою ми організовуємо такі курси, лекції та семінари. Дякуємо університету і факультетам ЕлІТ та ТеСЕТ за підтримку наших ідей та розуміння того, що важливо для студентів», - сказав Сергій Фомін.

Компанія AMC Bridge вже більше 15 років надає послуги з розробки програмного забезпечення для систем автоматизованого проектування, конструювання та виробництва, співпрацюючи з такими відомими компаніями як Microsoft, Siemens та Autodesk. Партнерство компанії  AMC Bridge та університету має тривалу та плідну історію. На базі СумДУ запроваджуються численні спільні навчальні курси, а також функціонує «Центр Інженерного Програмування AMC Bridge», де проводяться спеціалізовані заняття для студентів. Окрім того, AMC Bridge активно підтримує різноманітні заходи та конференції, які організовує наукова спільнота університету.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]