Дата публікації:
13 січня 2012
Кількість переглядів:
1771
Поділитися:

У бібліотеці Сумського державного університету відкрилася книжкова виставка, на якій представлено творчий доробок науковця, доктора філософських наук, професора, завідувача кафедри філософії СумДУ Валентина Вандишева.

Ознайомитися з експозицією можна з 1 по 31 січня 2012 року у літературній вітальні бібліотеки СумДУ.

Матеріали, представлені на виставці, зацікавлять спеціалістів у галузі філософії, а також стануть пізнавальними для студентів та аспірантів. Організація виставки співпала з ювілеєм автора, який у січні 2012 року святкує 65-річчя.

Експоновані у СумДУ матеріали відображають наукову діяльність вченого з міжнародним визнанням.

Стаття про Валентина Вандишева розміщена у Енциклопедії Сучасної України. Він є автором понад 280 наукових та науково-методичних праць, серед яких більше 30 підручників та навчальних посібників з історії філософії, філософії науки, релігієзнавства, логіки, риторики, культурології, метафізики, літературознавства, астрології, окультизму та ін.

Валентин Вандишев виступав організатором і учасником близько 300 науково-теоретичних та науково-практичних конференцій, окремі доповіді з яких (77) представлені на  виставці.

В Інституційному репозитарії СумДУ розміщено 28 наукових публікацій автора, а  Електронний каталог бібліотеки містить 162 бібліографічні описи праць науковця, серед яких 20 мають електронні версії, 4 праці написано автором іноземними мовами. Наукові українські та закордонні періодичні видання вміщують 21 статтю вченого.

У фонді бібліотеки СумДУ зберігаються видання з дарчим підписом автора. Підписи автора у наукових та навчальних виданнях є своєрідною настановою читачам бібліотеки.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]