Дата публікації:
19 березня 2018
Кількість переглядів:
3992
Поділитися:

Студентка Сумського державного університету Анастасія Коротун (факультет іноземної філології та соціальних комунікацій, спеціальність «Переклад») стала послом European Student Think Tank в Україні. Дівчину, яка подала свою анкету, було обрано представниками організації з-поміж інших студентів шляхом пройденої співбесіди.

European Student Think Tank – заснована в 2010 році в Амстердамі організація, що залучає молодих людей до європейського процесу розробки політики. Створена молоддю і для молоді, організація влаштовує дебати в установах ЄС, публікує наукові статті про міжнародні зв'язки та координує мережу послів, які представляють EST по всій Європі.

У наш час для студентів існує безліч можливостей: тренінги, воркшопи, конференції, молодіжні обміни, волонтерство, літні школи, програми стажування та навчання за кордоном. На допомогу українському студенту з метою усвідомити важливість саме академічного міжнародного досвіду, особливо в контексті опанування професії гуманітарного профілю, приходять як внутрішньоуніверситетські підрозділи, так і міжнародні організації. Однією з таких інституцій є European Student Think Tank.

«Спільна мета, довіра, унікальне бачення проблеми та індивідуальний підхід до різних університетів, безумовно, допоможуть не лише зменшити розрив між ЄС та його студентами, а також встановити прямий зв’язок із зарубіжними ЗВО та організаціями. Як EST посол я маю надію стати для студентів мотиватором, поділитися власним досвідом, а також спільними зусиллями знайти шляхи самореалізації для кожного. Сподіваюся на взаєморозуміння і на співпрацю з нашими студентами та викладачами!», – поділилася Анастасія.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]