Дата публікації:
23 березня 2018
Кількість переглядів:
2287
Поділитися:

Викладачі та студенти навчально-наукового інституту бізнес-технологій «УАБС» долучилися до глобальної ініціативи «Global Money Week», що тривала з 12 по 18 березня. Для школярів міста Суми було проведено серію відкритих тренінгів з фінансової грамотності. Участь у заходах взяли понад 100 учнів, які ознайомилися зі складом доходів і видатків домогосподарств, формуванням їх бюджету, необхідністю та способами заощадження коштів.

Викладачі кафедри фінансів, банківської справи та страхування Андрій Семеног та Олена Пахненко допомогли учасникам тренінгу за допомогою інтерактивних тренажерів закріпити знання базових фінансових категорій в цікавій ігровій формі. Аналогічний тренінг з «Фінансової грамотності» у формі методичного семінару пройшов і для вчителів міста Суми, які відтепер мають можливість вільно користуватися навчальними матеріалами та тренажерами для підготовки власних уроків для школярів. Матеріали розміщені у вільному доступі на платформі «Екзаменаріум» від СумДУ.

У рамках «Тижня грошей» студенти інституту Тетяна Кириєнко та Валерій Бородавка презентували відеоролик на тему «Мистецтво заощаджувати: корисні лайфхаки». Ця робота увійшла до фіналу Всеукраїнського конкурсу відеоробіт серед студентів закладів вищої освіти, організаторами якого стали Фонд гарантування вкладів фізичних осіб за підтримки Міжнародної організації USAID.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]