Дата публікації:
23 березня 2018
Кількість переглядів:
2661
Поділитися:

Відеоролик на тему толерантності, створений волонтерами Сумського державного університету, визнано кращим в рамках комунікаційної кампанії "Віднайти повагу" за підтримки ПРООН в Україні. Нагородження переможців відбулося 21 березня у Києві. До заходу долучилися українські митці, письменники й актори, які були Посланцями толерантності ПРООН в Україні. У форматі бліц-виступів аргументи щодо важливості досягнення соціальної єдності та побудови інклюзивного суспільства представляли журналіст Андрій Куликов, народна артистка України Наталія Сумська, художниця Алевтина Кахідзе, співачка Катя Чілі, телеведучий Слава Варда та інші.

Волонтери СумДУ презентували свій відеоролик «Усім толерантним і не дуже». Під час фільмування вони провели бліц-опитування українських та іноземних студентів СумДУ із запитанням «Що таке толерантність?». Презентуючи роботу авторського колективу, керівник волонтерського руху СумДУ Анастасія Вихрова відзначила, що університет є багатонаціональною дружною родиною завдяки спільним проектам, заходам, акціям, участі у спортивному та мистецькому житті вишу.

Загалом на конкурс було представлено 60 робіт. Сертифікатами переможців відзначено дві відеороботи (у тому числі й волонтерів СумДУ), три вірші, одна стіннівка та малюнок.

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]