Дата публікації:
02 квітня 2018
Кількість переглядів:
2432
Поділитися:

29-30 березня у м.Хмельницький відбувся Всеукраїнський фестиваль–конкурс юних вокалістів «Пісня над Бугом». У фестивалі взяли участь більше 400 сольних виконавців та учасників вокальних колективів з Вінницької, Львівської, Сумської, Донецької, Івано-Франківської, Рівненської, Хмельницької, Чернівецької, Волинської, Закарпатської, Миколаївської та Полтавської областей.

Сумський державний університет представляли солісти і колективи вокальної студії Культурно-мистецького центру, які показали високий рівень майстерності і були відмічені журі призовими місцями:

1 місце і право участі у гала-концерті здобув Ярослав Щепотін – студент факультету електроніки та інформаційних технологій.

2 місце у номінації «народний вокал» здобула  Олександра Бублій – студентка факультету ЕлІТ.

3 місце у номінації «колективи» отримав вокальний ансамбль «КVINTA» факультету іноземної філології та соціальних комунікацій: Анна Вернидуб, Яна Савченко, Валентина Немеш, Наталія Іншина, Поліна Кашенко.

3 місце у номінації «колективи – малі форми» здобув квартет «ФЕМ» навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту імені Олега Балацького: Анна Яковлєва, Анна Горбань, Валерія Антоненко, Дарина Лисак.

31 березня - 1 квітня у м.Київ відбувся Міжнародний фестиваль музичного мистецтва «Київський колорит», засновником і організатором якого є Всеукраїнська національна музична спілка. У конкурсі взяли участь вокалісти із Запоріжжя, Харкова, Києва, а також міст і селищ Полтавської та Чернігівської областей.

СумДУ гідно представили учасники вокальної студії Культурно-мистецького центру, які виступили у номінаціях «естрадна пісня» та «академічний вокал» і здобули призові місця.

1 місце у номінації «академічний спів» виборола Анна Щербань – студентка навчально-наукового інституту бізнес-технологій «УАБС» СумДУ.

1 місце у естрадній номінації здобула Яна Леонтенко – навчально-науковий інститут права.

2 місце у номінації «вокальний ансамбль – малі форми» виборов дует першокурсниць факультету ІФСК  - Юлія Бердний і Тетяна Костюченко;

3 місце у номінації «естрадний вокал» виборов Євгеній Легкобит –студент факультету ІФСК.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]