Дата публікації:
03 квітня 2018
Кількість переглядів:
2390
Поділитися:

На даному етапі визначено переможців та призерів Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей. Перше місце здобув студент Медичного інституту Сумського державного університету Вінсент Кусі («Клінічна медицина»). Володарями других місць стали студенти навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту ім. О.Балацького Тетяна Толок («Підприємництво»), Валерія Гаврилова та Марія Гайтина («Актуальні питання співробітництва з ЄС»), Владислава Коротун («Економіка та економічна політика»), студенти факультету електроніки та інформаційних технологій Роман Петренко і Євгеній Павленко («Електричні машини та апарати»). Третє місце – у студентки ННІ ФЕМ ім. О. Балацького Ганни Пономарьової («Туризм»), студенток МІ Альони Колногуз і Ксенії Гончарової («Фізичне виховання»), студентки факультету ЕлІТ Тетяни Ясінської («Військові науки») та Дмитра Тарасенка (факультет іноземної філології та соціальних комунікацій, «Політологія»).

Студенти Сумського державного університету разом зі своїми науковими керівниками активно беруть участь у проведенні ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади. Заходи проходять у закладах вищої освіти, які визначено як базові з метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді, стимулювання їх творчої праці. Є вже й першій здобутки. Так, впевнену перемогу, з великими відривом від своїх конкурентів, перше місце завоювала студентка Медичного інституту СумДУ Анастасія Школа, яка 20-22 березня взяла участь у студентській олімпіаді з фармакології.

Друге місце в олімпіаді зі своїх спеціальностей посіли студентки навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту ім. О.Балацького Дарина Півень («Управління проектами») та Тетяна Якушко («Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності»). На третьому місці – студент факультету електроніки та інформаційних технологій Станіслав Ільїн («Фізика»).

Сумський державний університет щиро вітає переможців, призерів олімпіад та конкурсів й бажає творчого натхнення, успіхів у навчанні та нових перемог і звершень!

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]