Дата публікації:
12 квітня 2018
Кількість переглядів:
4546
Поділитися:

У Сумському державному університеті відбулася науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу наукових студентських робіт за напрямом «Фізика та астрономія». В її ході виступило 23 студента з 13 закладів вищої освіти України. Диплом І ступеня вибороли студенти СумДУ Андрій Єрмоленко, Вадим Босенко (науковий керівник – професор кафедри електроніки, загальної та прикладної фізики Станіслав Денисов). Диплом ІІ ступеня отримала Анна Ковнер, Станіслав Ільїн (науковий керівник - завідувач кафедри електроніки, загальної та прикладної фізики СумДУ Іван Проценко).

З першим місцем повернулася й студентка навчально-наукового інституту бізнес-технологій «УАБС» Яна Купрєєва. Вона взяла участь у конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Фінанси і кредит», який пройшов у Київському національному торговельно-економічному університеті. Дипломом ІІ ступеня за участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за спеціальністю «Управління фінансово-економічною безпекою» нагороджена студентка навчально-наукового інституту бізнес-технологій «УАБС» Світлана Чорна. Захід відбувся у Харківському національному економічному університеті імені Семена Кузнеця.

Студентка факультету іноземної філології та соціальних комунікацій Валентина Немеш посіла ІІІ місце у Всеукраїнській студентській олімпіаді зі спеціальності «Реклама та зв’язки з громадськістю». Підготувала студентку до конкурсних змагань к. н. із соц. комунік., викладач кафедри журналістики та філології Олена Євтушенко. Загалом участь у секції «Реклама та зв’язки з громадськістю» взяло участь 26 студентів з усієї України. Олімпіада відбулася у Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара.

Сумський державний університет вітає переможців і призерів конкурсів та олімпіади, їх наукових керівників і бажає подальших успіхів та перемог!

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]