Дата публікації:
26 квітня 2018
Кількість переглядів:
2411
Поділитися:

За підсумками всеукраїнського етапу VIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка студенти Сумського державного університету отримали три перемоги. Владислава Куст (Медичний інститут) та Каріна Хачатар’ян (факультет іноземної філології та соціальних комунікацій) посіли друге місце; Наталія Брич (МІ) – третє.

Студентки писали завдання гуманітарного (Каріна Хачатар'ян) та негуманітарного (дівчата з Медичного інституту) рівнів. Наприклад, завдання гуманітарного рівня полягало в тому, щоб написати статтю до журналу енциклопедичного характеру, у якій треба було порівняти висвітлення образу Кавказу Шевченком та поетами-класиками Пушкіним, Лермонтовим, Міцкевичем.

Підготували дівчат до конкурсного змагання всеукраїнського рівня викладачі кафедри журналістики та філології – доц., к. філол. н. Людмила Кулішенко, викл., к. філол. н. Наталія Прокопенко та викл. Ольга Гришко.

Метою мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка є вшанування постаті Кобзаря, популяризація української мови та літератури серед юнацтва.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]