Дата публікації:
26 квітня 2018
Кількість переглядів:
4212
Поділитися:

25 квітня в Сумському державному університеті відбувся традиційний конкурс талантів, мужності та колориту «Містер іноземний студент – 2018». 8 студентів із Азербайджану, Туркменістану, Судану, Нігерії, Танзанії, Індії та Йорданії  «перетворилися» на агентів секретних спецслужб. Під час п’яти конкурсних етапів хлопці розкривали свої таланти, демонстрували харизму та мужність, вражали присутніх оригінальністю національних костюмів.

Під час першого дефіле в стилі «Джеймс Бонд» - хлопці в класичних костюмах демонстрували вміння триматися на сцені. Наступним етапом конкурсної програми для учасників було завдання проявити себе в ролі фотомоделей. Під керівництвом професійного фотохудожника Наталії Кармазіної хлопці попередньо взяли участь у фотосесії, метою якої було розкрити національні особливості характеру героїв. Заради третього конкурсу учасники перетворилися на українських козаків. Разом із партнерками хлопці в запальному танці довели, що агенти спецслужб рівня Джеймса Бонда цілком органічно почувають себе і в Україні.

Завдяки творчому конкурсу учасники відкрили глядачам світ іноземних талантів. Першим свій запальний народний танець продемонстрував «агент під номером 6» - азербайджанець Аббасов Рауф Ідрис огли. Представник Судану - Адам Омран Ахмед Шарафельдин у своїй пісні виразив ідею єднання народів. Обарі-Марк Калеб із Нігерії вразив залу своїм артистизмом та пластичністю під час танцю. Представник Туркменістану Непес Чариєв у вірші розповів про мужність та честь, силу та вірність, про те, яким має бути справжній чоловік. Свої вокальні вміння у поєднанні із танцем демонстрував Етеві Хекмат Лютфі Мохаммад (Йорданія). Ідею боротьби добра і зла розкривав у танці учасник із Нігерії Уджах Франклін Сочуквуназом. «Агент під номером 3» Шантіва Габріель Салик із Танзанії співав пісню-зізнання у коханні. До яскравого Боллівуду глядачів переніс учасник із Індії – Соні Доллар, який продемонстрував запальний національний танець.

Останнім випробуванням для хлопців стало дефіле «Люди в чорному», де вони в костюмах та чорних окулярах позували, ніби справжні агенти. Також у рамках цього етапу конкурсу хлопці виконали спільну пісню. Отже, під час цього дефіле учасники мали вирішальну можливість заявити про себе, як про гідного претендента на титул «Містер іноземний студент СумДУ – 2018».

Відповідальна місія - оцінювати учасників випала не менш талановитим членам журі: члену союзу фотохудожників України Наталії Кармазіній; майстру спорту зі спортивної акробатики, судді міжнародної категорії із ліцензією на суддівство чемпіонатів світу за версією International Dance Organization Сергію Циркіну; викладачу кафедри менеджменту СумДУ, володарці титулу «Міс СумДУ – 1999» Тетяні Майбороді; поетові, викладачу турецької мови і літератури в класичному ліцеї м. Анталія – Метіну Сесену та студентському ректору СумДУ – Анастасії Гончаровій.

Після наради члени журі зазначили, що рівень підготовки був настільки високим, шо звання містера достойні всі учасники, але переможе лише один. Проте  кожен із хлопців був удостоєний номінації:

«Містер Екстрім» - Обарі-Марк Калеб (Нігерія);

«Містер Популярність» – Соні Доллар (Індія);

«Містер Талант» – Шантіва Габріель Салик (Танзанія);

«Містер Фотомодель» – Адам Омран Ахмед Шарафельдин (Судан);

«Містер Мужність» – Непес Чариєв (Туркменістан);

«Містер Посмішка» – Етеві Хекмат Лютфі Мохаммад (Йорданія);

«Містер Елегантність» – Уджах Франклін Сочуквуназом (Нігерія);

«Містер Стиль» - Аббасов Рауф Ідрис огли (Азербайджан).

Найголовніший титул «Містер іноземний студент СумДУ-2018» здобув Соні Доллар . «Віце-містером» став Шантіва Габріель Салик.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]