Дата публікації:
27 квітня 2018
Кількість переглядів:
3157
Поділитися:

25 квітня у Сумському державному університеті відбувся конкурс «Міс і містер гуртожитку 1А». Захід пройшов у студклубі «Спортлайн».

За умовами конкурсної програми для перемоги в номінаціях претенденти повинні були продемонструвати глядачам і журі свої найкращі якості: вміння гідно поводитися на сцені, влучно відповідати на нестандартні запитання ведучих, винахідливо виконувати їх завдання, оригінально презентувати свій творчий та інтелектуальний потенціал. При цьому залишатися взірцями привабливості, стриманості й вишуканості.

Попри хвилювання абсолютно всі справились якнайкраще. Кожен показав свою "родзинку" і переміг у відповідній номінації. Отже: "Містер Екстравагантність" - Владислав Міхальов (навчально-науковий інститут бізнес-технологій «УАБС»), "Міс Вишуканість" - Анастасія Яскевич (навчально-науковий інститут фінансів, економіки та менеджменту ім. О.Балацького), "Міс та Містер Інтелект" - Дарія Чернова (ННІ ФЕМ ім.О.Балацького) та Владислав Кугук (ННІ БТ «УАБС»), "Міс та Містер Талант" - Анастасія Казак (ННІ ФЕМ ім. О.Балацького) та Антон Кравченко (медичний інститут). Але найбільше підкорили серця журі і стали за їх версією беззаперечними переможцями конкурсу "Міс і Містер гуртожитку 1А" другокурсниця Юлія Білоус (ННІ ФЕМ ім. О.Балацького) та першокурсник медичного інституту Владислав Нікітенко.

Фаворитами глядацької зали стали і отримали приз глядацьких симпатій Влад Міхальов і Настя Казак, яка у травні буде відстоювати честь гуртожитку на конкурсі «Міс студмістечко СумДУ-2018».

Всі учасники отримали дипломи і солодкі подарунки від студентської профспілки СумДУ.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]