Дата публікації:
08 травня 2018
Кількість переглядів:
2691
Поділитися:

В оновленому рейтингу бази даних Scimago Journal & Country Rank  журнал факультету електроніки та інформаційних технологій Сумського державного університету «Журнал нано- та електронної фізики» посідає першу та третю позиції серед українських наукових видань в галузях: Material Science та Physics and Astronomy.

Якщо проаналізувати особисті наукометричні показники журналу, то можна побачити, що основні  характеристики невпинно зростають із року в рік, що в першу чергу можна пояснити наполегливою працею редколегії журналу та зростання авторитету журналу серед наукової спільноти.

SCImago Journal & Country Rank є загальнодоступним порталом, який включає в себе журнали та наукові індикатори країн, розроблені з інформації, що міститься  в базі даних Scopus® (Elsevier BV). Ці показники можуть бути використані для оцінки та аналізу наукових областей порівняння рейтингу журналів, рейтингу країн тощо.

Дані рейтингу  SCImago Journal & Country Rank використовують в своїй роботі загальновідомі бази та рейтинги такі як QS, Scopus та інші.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]