Дата публікації:
21 травня 2018
Кількість переглядів:
2963
Поділитися:

Волейбольній команді «ШВСМ-СумДУ» лише один рік, проте вона єдина бере участь у Вищій лізі та нещодавно здобула золото у XXVІІ чемпіонаті України. Про перспективи  розвитку волейболу на Сумщині говорили під час зустрічі: ректор Сумського державного університету Анатолій Васильєв; народний депутат, почесний президент Федерації волейболу Сумщини Ігор Молоток; головний тренер волейбольної команди СумДУ Володимир Бабков; перший віце-президент Федерації волейболу на Сумщині Віктор Босенко.

«Волейбол займав і займає поважне місце у спортивному житті вишу, - говорив ректор Анатолій Васильєв під час зустрічі. – І тому команду університет безумовно повністю буде забезпечувати матеріальною базою. Наша мета – студентський масовий спорт у поєднанні з досягненнями».

Волейбольну команду «ШВСМ-СумДУ» підтримує й нардеп Ігор Молоток - як фінансово для участі у суперлізі, так і в подальшому розвитку. У СумДУ вдосконалюють матеріально-технічну базу для волейболістів – цьогоріч на будівництво залучили майже 10 млн грн із держбюджету, завершити будівництво планують влітку наступного року. Волейбольний комплекс, частиною якого буде критий майданчик для спортсменів-пляжників, діятиме в рамках Центру олімпійської підготовки на Сумщині. До того ж, на Сумщині розвивається волейбол на снігу . Перший віце-президент Федерації волейболу на Сумщині Віктор Босенко акцентував, що завдяки тренерам Суми стануть центром розвитку й зимового волейболу. Волейболісти Сумщини подякували того дня представникам влади й освіти за міцний тандем, завдяки якому спорт розвивається, а спортсмени мають потужну підтримку й необхідну базу для проведення результативних тренувань та здобувають перемоги й призові місця не тільки у всеукраїнських, а й у світових чемпіонатах.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]