Дата публікації:
25 травня 2018
Кількість переглядів:
2802
Поділитися:

23 травня студентів спеціальності «Менеджмент соціокультурної діяльності» нагородили за активну волонтерську участь в організації фестивалю «Ніч музеїв». Цей масштабний проект став для десятьох першокурсників  майданчиком для закріплення компетентностей соціокультурної комунікації, командної роботи, формування професійної відповідальності.

Майбутні менеджери культури виявили під час реалізації проекту не тільки організаторські, але й творчі здібності. Зокрема, під час підготовки творчого вечора «Контраверза добра та зла у творчості Михайла Булгакова» разом із Відкритим молодіжним театром «Кураж», що діє при Культурно-мистецькому центрі СумДУ майбутні менеджери культури підготували інсценізацію оповідання М. Булгакова «Тиждень просвітництва».

Активно допомагали в реалізації фестивалю і структурні підрозділи СумДУ. Так, у літературній вітальні університету всі охочі могли відвідати художню виставку С. Побожого «Пастелі». Галерея «АкадемАрт» презентувала виставку «Простір Прикордоння». У галереї мистецтв «Академічна» організована виставка Олександри Трегубової «Королева акварелі». У підготовці та відкритті останньої брала участь студентка другого курсу спеціальності «Менеджмент соціокультурної діяльності» Юлія Салай.

Міжнародний фестиваль «Ніч музеїв» проводився у Сумах вже в четвертий раз. Цього року 19 травня в його рамках пройшло 30 культурних і мистецьких заходів під гаслом «Once upon a time…»  – «одного разу…». Саме так починається оповідь у більшості фантастичних казок. Щоб «зачарувати» мистецтвом, перформансами та театралізованими дійствами, організатори задіяли 22 локації в різних куточках міста. СумДУ став одним із співорганізаторів цього масштабного соціокультурного проекту.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]