Дата публікації:
06 червня 2018
Кількість переглядів:
2347
Поділитися:

В рамках реалізації спільного з Чеським УПН проекта «Посилення процесу нарощування потенціалу у сфері якості освіти та наукових досліджень в СумДУ та СНАУ» за фінансування Агенції Чеської Республіки з розвитку відбувся ряд навчальних семінарів та робочих зустрічей. За результатами заходів учасники отримали підтверджуючі сертифікати участі в міжнародному заході.

Так, візит чеської делегації розпочався презентацією результатів роботи проекту щодо оцінки якості освіти та досліджень СумДУ у 2017 році та обговоренням з робочими групами пілотних факультетів їх звітів з оцінки якості обраних робочих програм. Особливу цікавість учасників викликав дводенний семінар «Особливості створення внутрішніх документів університету, що визначають якість викладання». Захід дозволив звернути більше уваги на оцінку якості саме роботи викладачів університетів. Семінар провів доктор філософії, завідувач відділу дистанційної освіти Центру вивчення вищої освіти м.Прага пан Ян Бєсєда.

Також для магістрів та аспірантів паном Хинеком Рубіком, викладачем Чеського університету природничих наук, були  проведені наукові консультації з питань підготовки наукових статей, грантів, робіт. В кінці червня 2018 року заплановано серію семінарів із якісної підготовки наукових статей для публікацій в закордонних виданнях. Тож якщо ви маєте пропозиції щодо питань, що потребують особливої уваги, звертайтеся до координатора проекта з української сторони – Замори Оксани Михайлівни за адресою: pantomimaATukr.net.

Друга половина візиту чеської делегації присвячувалася активізації представників студентського самоуправління. Так, проведено семінар з підвищення навичок розбудови партнерської мережі, написання грантових заявок, а також оголошено конкурс міні-грантів серед ініціативного студентства. Деталі можна дізнатися тут.

Нагадуємо: триває набір на міжнародну наукову літню школу з 16 по 27 липня 2018 року. Тема: “Сталий розвиток сільської місцевості через кооперацію в аграрному секторі”. Деталі можна дізнатися тут.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]