Дата публікації:
08 червня 2018
Кількість переглядів:
2499
Поділитися:

4-6 червня ректор Сумського державного університету Анатолій Васильєв та проректор з науково-педагогiчної роботи Володимир Любчак взяли участь у ХІХ-му засіданні Консорціуму українських університетів та Варшавського університету. Захід відбувся в Українському Католицькому Університеті (УКУ) у м. Львів.

Під час засідання ректор СумДУ – попередній Голова  Консорціуму, урочисто передав права головування Консорціумом на наступний період ректору УКУ о. Богдану Праху.

У межах програми засідання Консорціуму було прийнято ряд важливих рішень щодо посилення співпраці, зокрема, висловлено підтримку щодо внутрішньої мобільності студентів між українськими університетами-членами Консорціуму, узгоджено обмін інформацією і перспективи співробітництва в рамках підготовки і реалізації проектів за програмою ЄС Еразмус+, обговорено ідеї щодо нових проектів у сфері українсько-польських взаємовідносин, а також підписано меморандум про спільне прибирання військових кладовищ у Польщі і Україні університетами Консорціуму.

Детальну інформацію про роботу Консорціуму читайте за посиланням >>

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]