Дата публікації:
17 травня 2016
Кількість переглядів:
889
Поділитися:

Престижна міжнародна асоціація з оцінювання якості вищої освіти IREG Observatory, членом якої наприкінці минулого року став Сумський державний університет, провела щорічні збори своїх членів на базі Нового лісабонського університету, Португалія. У роботі Генеральної асамблеї асоціації СумДУ представив керівник центру бенчмаркінгу та веб-менеджменту Дмитро Фільченко.

Президент асоціації Ян Садлак, який є визнаним експертом у галузі управління у вищій освіті, презентував СумДУ сертифікат про членство та побажав університету плідної роботи разом із іншими членами асоціації щодо вироблення та імплементації нових стандартів якості у вищій освіті та підходів до рейтингування вищих навчальних закладів.

Під час роботи Генеральної асамблеї було презентовано нові проекти асоціації, які виконані під керівництвом проф. Нянь Цай Лю, керівника компанії-розробника «шанхайського» рейтингу університетів та віце-президента асоціації. Іншими відомими проектами асоціації є Берлінські принципи складання рейтингів та Правила аудиту рейтингів ВНЗ.

Роботі Генеральної асамблеї передувала велика щорічна конференція, участь в якій взяли відомі експерти з побудови університетів світового класу, представники «шанхайського», QS, Webometrics, U-Multirank, «лейденського», UI Greenmetric та інших рейтингів.

Сумським державним університетом були представлені результати власних досліджень з вебометричного аналізу діяльності ВНЗ у спеціальній сесії «Нові голоси в інтернаціоналізації та рейтингуванні».

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]