10
П'ятниця
травня
хмарно
14° C
Погода в кампусах СумДУ (м.Суми)
Топ-новина: Ні

Сумський державний університет увійшов до Міжнародної асоціації «IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence» зі штаб-квартирою в Брюселі. За СумДУ проголосувала переважна більшість членів Асоціації. До Асоціації входять провідні університети Європи та світу, міжнародні та національні агенції з питань якості вищої освіти, міжнародні рейтингові агентства та інші організації, які проводять дослідницьку та аналітичну роботу з питань якості вищої освіти, займаються безпосередньо оцінюванням діяльності ВНЗ.

«Сумський державний університет є одним із кращих класичних вищих навчальних закладів України. Я впевнена, що СумДУ як повноправний член Асоціації зробить значний внесок у розвиток та вдосконалення стандартів якості в освіті», – зазначила Олеся Линовицька, представник України у Виконавчому комітеті Асоціації, директор центру «Євроосвіта», що опікується національним рейтингом університетів «Топ-200 Україна».

Сумський державний університет очікує від членства в Асоціації доступ до існуючого наробку ключових експертів світу з оцінювання якості вищих навчальних закладів та долучення до вироблення та імплементації нових стандартів якості у вищій освіті.

Відвертий діалог з колективом: ректор СумДУ Василь Карпуша відповів на запитання співробітників
8 травня з ініціативи Профспілкового комітету працівників Сумського державного університету відбулась зустріч трудового колективу з ректором Василем КАРПУШЕЮ.
Визначено переможницю конкурсу «Міс СумДУ – 2024»
2 травня відбулося свято краси «Міс СумДУ – 2024». Цьогоріч за корону переможниці змагались 8 студенток – представниць різних інститутів та факультетів Сумського державного університету.
«Швидкі побачення» зі спеціальностями: у СумДУ відбувся день відкритих дверей
20 квітня Сумський державний університет запросив учнів 10-11 класів, студентів коледжів та батьків абітурієнтів на традиційний профорієнтаційний захід, що цього разу пройшов у новому форматі – «швидких побачень» зі спеціальностями.
СумДУ – в трійці кращих ЗВО України за показником працевлаштування випускників
Міністерство освіти і науки України презентувало звіт із моніторингу працевлаштування випускників закладів вищої і фахової передвищої освіти, які завершили навчання за державним або регіональним замовленням.
СумДУ зберіг другу позицію серед кращих університетів України в оновленому рейтингу Webometrics
Відповідно до чергової редакції рейтингу Ranking Web of Universities (Webometrics), Сумський державний університет визначено на другому місці серед закладів вищої освіти України.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]