Дата публікації:
30 травня 2017
Кількість переглядів:
1381
Поділитися:

Триває конкурс міні-грантів для студентів та аспірантів СумДУ в межах Грантового проекту за фінансової підтримки Чеської агенції розвитку.

В травні 2017 року стартував проект «Посилення процесу нарощування потенціалу у сфері якості освіти та наукових досліджень в СНАУ та СумДУ». Проект впроваджується Чеським університетом природничих наук (м. Прага) за фінансової підтримки Чеської агенції розвитку.

Метою цього проекту, розрахованого на 2017/2018 н.р., є підвищення якості освіти у відповідності до Європейських стандартів, науково-дослідницької спроможності університетів, розвиток функціонального потенціалу студентського самоврядування через поширення досвіду чеських університетів, а також обмін ноу-хау.

Координатором проекту в Україні є к.е.н., доцент, доцент кафедри міжнародної економіки ННІ БТ «УАБС» Замора Оксана Михайлівна.

В рамках даного проекту оголошено 2 конкурси міні-грантів:

  • Конкурс міні-грантів для підтримки наукової діяльності студентів та молодих науковців СумДУ має загальний бюджет біля 20 тисяч гривень. До участі у конкурсі запрошуються студенти та аспіранти будь-якого року навчання. Заходи в межах кожного проекту, що претендує на грантове фінансування, можуть бути пов'язані з різними аспектами наукової діяльності молодих науковців (фінансування збору даних, експериментів, проведення наукових заходів, тощо). Наукова публікація за результатами проекту є обов’язковою складовою проекту.
  • Конкурс міні-грантів для підтримки ініціатив студентського самоврядування СумДУ має загальний бюджет 10 тисяч гривень. До участі у конкурсі запрошуються представники студентського самоврядування в команді зі студентами та аспірантами будь-якого року навчання. Заходи в межах кожного проекту, що претендує на грантове фінансування, можуть бути пов'язані з різними аспектами університетського життя та активної позиції студентів, спрямованої на розвиток  СумДУ (контроль якості, академічна доброчесність, студентські ініціативи, розвиток системи самоврядування, тощо).

Заявки можуть бути подані одноособово або в колективі до 5 осіб.

Для наукових проектів науковим керівником повинен виступати викладач СумДУ.

Робоча мова – розмовна англійська.

Дедлайн подачі документів на конкурс: 30 червня 2017 року.

Спільний комітет викладачів СумДУ та Чеського університету природничих наук обере кращі заявки, які будуть підтримані грантовими коштами на початку липня.

Термін реалізації проектів – 4-5 місяців.

Заявки повинні бути подані в електронному вигляді по електронній пошті, вказаній в конкурсній документації, а також у друкованому вигляді з оригінальними підписами заявника та співзаявника до офісу проекту в СумДУ (кабінет 230, корпус №2 , ННІ БТ "УАБС", з 11.00 до 15.00, Замора Оксана Михайлівна, тел. 0661531781, електронна скринька Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.). Інформація про результати розгляду та перелік проектів, затверджених для фінансування, буде оголошена до 10 липня 2017 на офіційному веб-сайті СумДУ.

  • У СумДУ відбудеться конкурс міні-грантів за підтримки Чеської агенції розвитку
  • У СумДУ відбудеться конкурс міні-грантів за підтримки Чеської агенції розвитку

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]