Дата публікації:
21 грудня 2018
Кількість переглядів:
2306
Поділитися:

10 грудня ІІ етап ІХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка зібрав у Сумському державному університеті любителів українського слова з усієї області. Окрім хореографічного й вокального колективів університету, учасників вітали директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Вікторія Гробова, перший проректор СумДУ Василь Карпуша та завідувач кафедри журналістики та філології СумДУ Олена Ткаченко.

«Від імені нашої 12-тисячної родини щиро вітаю вас. У СумДУ ви можете почути не лише українську мову. Нині тут навчаються студенти з 50 країн світу. Але українська – завжди в пріоритеті: вона рідна, наша мова. Бажаю, щоб ви й надалі були такими ж активними провідниками української мови, тому що слово лікує, а іноді  й вбиває. Отже, той, хто ним володіє, володіє практично всім!» – звернувся до переможців першого етапу Василь Карпуша.

Цього року завдання конкурсу вже традиційно були  розділені на чотири групи: для закладів І-ІІ рівня акредитації (гуманітарного та негуманітарного рівнів) та для закладів ІІІ-ІV рівнів відповідно. Результати оприлюднять після засідання членів журі конкурсу. Автор найкращої роботи представить свій навчальний заклад на всеукраїнському рівні.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]