Дата публікації:
19 лютого 2015
Кількість переглядів:
1091
Поділитися:

Психологічні тренінги для кураторів академічних груп і заступників деканів з виховної роботи на тему «Рефлексивна культура та рефлексивна компетентність» відбулися 9-12 лютого в літературній вітальні бібліотеки СумДУ. Загалом тренінги зібрали 70 учасників, серед яких –  представники всіх факультетів, Медичного інституту та підготовчого відділення.

Основна увага була зосереджена на активізації індивідуальних здібностей та подоланні бар’єрів у спілкуванні. Під час інтерактивних психологічних вправ учасники мали змогу краще пізнати особистісний потенціал, проаналізувати свій внутрішній світ та психічні стани, переосмислити процеси самосвідомості, отримати об’єктивний зворотній зв’язок зі співрозмовниками.

Організатори тренінгів – начальник відділу позанавчальної роботи Наталія Гордієнко, практичні психологи Прасковія Сахно та Людмила Колісник.

На переконання психологів, у Сумському державному університеті приділяється значна увага розвитку особистості всіх учасників навчально-виховного процесу: і студентів, і професорсько-викладацького складу. Це допомагає створити сприятливий мікроклімат в університетському середовищі.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]